Det var det med å tilpasse farta etter formen da

Det har vært noen hektiske uker i det siste. Styremøte i føflekkreftforeningen helga for 2 uker siden, konferanse med kreftfore

Kari Anne på styremøte i føflekkreftforeningen, Bergen 4, sept 2016
Kari Anne på styremøte i føflekkreftforeningen, Bergen 4, sept 2016

ningen i brukermedvirkning sist helg og så ut på tur igjen denne helga. Da var det sosialt samvær som sto på programmet. Men opp kl 5 for å rekke bussen kl 6 til danskebåten og hjem igjen søndag kveld er ikke bare avslapning. Godt jeg kan bruke uka på å slappe av… eller nei trening 4 dager i uka og møter inn i mellom. Også skole da.

Men det er deilig å klare det, kjenne at jeg har mer overskudd. Men dagene er ikke like, og formen varierer. Noen ganger sitter jeg bare å stirrer tomt ut i lufta og får ikke gjort noe som helst. Fatique er noe dritt! Men heldigvis går det generelt bedre! Det er jeg utrolig takknemlig for! Jeg lever!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.