Jeg er på vei…

ka-selfie-fotoshootJeg er på vei ut å reise. Gleder meg veldig til å være med på ESMO, en stor kreftkonferanse i København 7.-11. oktober. Gleder meg til å lære mer, og håper jeg ikke går meg bort blant de 20 000 andre i Bella Centeret. Skal dele leilighet med Hans & Anne fra Tyskland og britiske Imogen. De er venner fra Melanoma Patient Network Europe.

Imogen har en blogg som har inspirert meg veldig! http://www.melanomarollercoaster.co.uk/ Hun arrangerte Storbritanias første konferanse for føflekkreftpasienter i juni 2016. Imponerende dame!

Det kommer nok til å komme noen innlegg fra hva jeg plukker opp på ESMO:-)

Men først skal jeg på busstur i høstferien. Så det er litt styr å pakke kofferten til begge deler. Det var det med farta da; at hodet tror jeg kan, men kroppen henger ikke helt med. Det får gå som det går! Jeg planlegger for å klare det. Jeg vil leve livet nå! og ikke la kreften begrense meg. Så får jeg heller tilpasse hvis det blir nødvendig.

Også synes jeg at jeg har kommet et godt stykke på vei med bloggen nå. Har prøvd å gjøre det så enkelt som mulig. Det kommer noen flere bilder etterhvert.

Nå virker kontakt og kommentarfeltene så send meg gjerne en melding

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.