Hei igjen! Jeg er her ennå :-)

Etter litt teknisk trøbbel som nybegynner med blogg er jeg tilbake igjen.  En god «gammel» kollega ville kalt det PEBCAK-feil 🙂 Eller er det mulig å få kemobrain uten å ha fått cellegift?

Skoleturen med Hvite busser til Polen og Tyskland, og så ESMO slo meg helt ut. Til de grader sliten etterpå, og egentlig på turen også. Ideen min om å planlegge for at jeg kan, for så eventuelt å redusere tempo viste seg å være i overkant ambisiøs.

Jeg er ikke god til å si at nå er jeg sliten. Er for flink pike. Og så kommer det en smell etterpå. Fatigue er ikke som vanlig slitenhet. Ikke lett å forklare, men det hjelper liksom ikke å hvile og sove litt mer for å få det vekk. Heldigvis er det ikke så mye nå som for 1,5 år siden.

Derfor ble det ingen blogging på ESMO. Jeg var først hjem og i seng i leiligheten. Prøvde å få med meg flest mulig forelesninger. Det var heldigvis greit å gå ut når jeg kjente at nå, nå sovner jeg.

Leiligheten ja, den var en katastrofe! Første gang jeg bestilte på airbnb, og jeg tenker meg nok godt om før neste gang. Bl.a over en vannpipebar – det stank verre i leiligheten enn på  røykerommet på sykehuset i gamledager. Men veldig koselige folk jeg delte den med.

Siste kvelden i København2016-10-10-19-12-44 ESMO sky bar var jeg med på Sky Bar ved Bella centeret og inn til byen å spise. Det var hyggelig!

Nå har jeg hvilt noen dager. Helt stille og rolig har det ikke vært da. Har vært på CT på radiumhospitalet torsdag, hos lege med vond øyebetennelse fredag og øyelege i Oslo mandag. De finner ikke noe galt med synet mitt, så jeg skal vist slå meg til ro med tidvis slørete syn og 11 øyebetennelser på et halvt år. Det er jo egentlig i småtingsavdelingen dette øyetrøbbelet.

Planen min er å skrive noen bloggposter om hva jeg lærte på ESMO nå framover. Ikke sikkert det er like interessant for alle, men da får du bare hoppe over. Jeg ønsker å gi det videre – pay it forward.

Patient empowerment i praksis.

 

 

Bli med i samtalen

2 kommentarer

  1. Hei 😊. Stolt av deg og ditt pågangsmot. Men litt pekefinger for at du kun går på bånn gass når du er på. Men jeg kan ikke forestille eller føle, hvordan det er å vært der du har vært og er nå. Så utrolig bra at du vil dele og lære meg å skjønne meg på dette viktige temaet. Ta vare på deg selv og din flotte familie ❤

  2. Takk Cecilie! Koselig at du vil lese betraktningene mine.
    Jeg vet at jeg strakk strikken i lengste laget denne gangen. Men det er godt å kjenne at jeg kan flytte grensene mine.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.