I kjole og høye hæler på vei til CT på Radiumhospitalet

Sitter på toget på vei til Radiumhospitalet. Tid for ny CT- undersøkelse.

Jeg sov dårlig i natt.  Selv med sovepille våknet jeg før jeg skulle opp kl 6. Så jeg er nok spent denne gangen også.

Klar så tidlig at jeg kunne tatt bussen før.  Likevel måtte jeg løpe til bussen. (Jippi. Jeg kan løpe!) Glemte IPaden jeg skulle ha med.  Rotet vekk honnørkortet. Glemt å lade mobilen  på natta.  Hodet er ikke med!

Men med kjole, sminke og høyhælte støvletter. Det er det god grunn til!   I alle fall kjolen😁

Alltid kjole på CT-undersøkelse

På toget på vei til CT

Eller yogabukse. Første gang jeg var på CT møtte jeg opp i jeans,  T-skjorte med paletter og bøyle-BH .  Det var ingen suksess! Jeg måtte strippe til trusa og gå inn på venterommet i bare den blå sykehusskjorta. Never ever! Så i dag er det kjole og sports-BH.

For en stund siden hadde jeg en skikkelig ekkel episode på CC Vest. Jeg hadde vært på CT – da i slaskete yogabukse og og sandaler. Sålen på den ene sandalen gikk løs på vei inn i taxi til helseekspressen. Med mye fatique og dårlig form ble det en tøff undersøkelse.  Mye vondt før de lykkes å få inn veneflonen på 6.forsøk. Så jeg så nok ganske pjusk ut. Min bestevenninne hentet meg og mente jeg fortjente nye sko. Vi dro på CC-Vest.

I  skobutikken på CC Vest fant jeg nye sommersandaler, og gikk for å betale.  Men dama så bare tvers igjennom meg. Hun verdiget meg ikke et blikk selv om jeg sto foran disken en rett foran henne. For sliten til å kreve oppmerksomhet. For sliten til å gjøre noe ut av å bli totalt oversett. Da følte jeg meg som null og niks.  Etter en tøff undersøkelse så fikk jeg den óg.  Kreftpasient, kledd som ei vaskefille  og  hadde tydeligvis  ikke noe i hennes butikk å gjøre.  Hvor lenge jeg sto der vet jeg ikke. Da min  gode venninne med adresse på beste Oslo Vest kom til disken forandret dama seg.

I dag kan den historien høres ut som en bagatell. Hvorfor sa jeg ikke noe? Hvorfor gikk jeg ikke bare? Men når kreftene ikke er der klarer man ikke alltid å tenke rasjonelt og  ta en beslutning.  Fatique er noe dritt, uansett om det er i forbindelse med kreft eller f.eks ME.

Uansett har en krav på respekt! Også fra damer som selger sko på CC-Vest.

På med nytt lag leppestift. Her kommer jeg!

Her kan du lese mer om å vente på CT resultater

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.