Frivilligheten når nye høyder – leder av Føflekkreftforeningen & hudkreftdagen

Bloggen har har vært lite prioritert i det siste. Tiden har ikke strukket til. For en måned siden ble jeg valgt til ny styreleder i Føflekkreftforeningen. Det er et verv jeg går inn i med stor ydmykhet og respekt.  Etter en måned i vervet kan jeg med hånden på hjertet si at jeg beundrer forrige leder og foreningens stifter, Roald Nystad for det arbeidet han har gjort – alt han fikk gjennomført. Det gjorde jeg før også, men nå har jeg fått en ny innsikt. Jeg viste at det var mye jobb det jeg påtok meg, men forsto nok ikke rekkevidden.

For øyeblikket er det hudkreftdagen 23.mai som er i sentrum. Arbeidet med å få folk ut på gatene med brosjyrer og solkrem og finne folk som vil stille i media for å gi føflekkreft et ansikt er temmelig omfattende.

http://foflekkreft.no/aktuelt/foeflekkreftforeningen-markerer-hudkreftdagen-onsdag-den-23.-mai-2018

Jeg håper vi snart kan ta fatt i andre saker også. Det er så mye å ta fatt på.  I dag kom det ei til meg og snakket om solvett i barnehager. JA, det er superviktig. La oss gjøre noe der – også.

Jeg har bestemt meg for å legge bort mitt eget prestasjonspress om hvordan bloggen skal være.  Har liksom skulle ha bra bilder og ha det så fint. og da ble det bare med tanken på at jeg burde postet noe.  Men det tar tid og jeg vil ikke bruke tid på at alt skal være så perfekt.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.